Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 327 – 11. marts 2013 – side 13

Læserbrev

Europas ledere tager jer ikke seriøst!

Jonas Madsen

Overalt i Europa råber befolkningerne på forandring, overalt efterlyses modet til at skabe et Europa til glæde for den brede befolkning.

Men politikerne nægter at høre jeres klager, de fortæller jer løgne om mådehold, de fortæller jer at, i må skære ned på jeres hverdag.

De fortæller os at der ikke er plads til omsorg for samfundets svageste. De vender jer mod hinanden med løgne om dovne sydeuropæer, de fortæller ikke sandheden og hele historien. Aldrig før har det europæiske demokrati været under så kraftigt angreb! De europæiske ledere blander sig i hinandens valgkamp for at påvirke resultatet i en fortsat imperialistisk retning.

Man er allerede på gaden i syden, hver anden unge er allerede arbejdsløs. Hvor mange mere skal lide? Mens vores ledere fortæller os at vi er dovne, at VI skal vise mådehold, at VI skal skære ned! NU ER DET NOK. GØR OPRØR! Støt ikke disse løgne mere. Sydeuropæerne er ikke dovn, og vi er ikke ligeglade.

Europæisk solidaritet! Råb Europas ledere op, fortæl dem at de ingen berettigelse har til at sidde hvor de gør. De har mistet vores mandat, de har mistet folkets opbakning, nu bør de også miste magten!

Flere artikler fra nr. 327

Flere numre fra 2013

Se flere artikler af forfatter:
Jonas Madsen

Siden er vist 1176 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside