Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 328 – 16. april 2013 – side 4

3F BJMF støtter de lockoutede lærere

“I den igangværende lock out af lærerne er det tydeligt at regeringen og kommunernes Landsforening som arbejdsgivere, aggressivt går efter lærernes underkastelse. Til stor skade for elever og samfund.

Lærerne skal med deres arbejdsvilkår betale for regeringens projekt om en heldagskole, og har i lang tid planlagt denne konfrontation med lærerne. Dermed er den danske aftale model reelt sat ud af kraft, i og med at regeringen og kommunernes Landsforening nu blot tømmer Lærernes strejkekasse for penge, for senere at udfører et regeringsindgreb der imødekommer regerings og kommunernes Landsforenings krav.

3F BJMF er i mod at regningen for den offentlige velfærd skal betales af dem der arbejder i det offentlige. Hvad bliver det næste, at kommunale specialarbejdere skal holde gader, veje og parker rene med den halve bemanding, eller at sygeplejerskerne  skal have nedsat vagttillæg

Danmark har derfor brug for at regeringen og kommunernes Landsforening genskaber tilliden til den danske aftale model og kommer tilbage til forhandlingsbordet og finder en løsning sammen med lærerne. Til gavn for folkeskolen og det øvrige samfund.

Skulle lærerne bede os om sympatikonflikt vil vi arbejde aktivt herfor.”

Flere artikler fra nr. 328

Flere numre fra 2013

Se flere artikler om emnet:
Overenskomst 2013

Siden er vist 1905 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside