Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 356 – 19. januar 2017 – side 4

Nyt antiracistisk netværk under opstart i København

Sabina Hvass

Et nyt antiracistisk netværk under arbejdstitlen Mangfoldige Stemmer er under opstart. Dette initiativ er taget i håbet om at bygge et aktivt antiracistisk netværk København.

Efter livlig diskussion om antiracisme på Internationale Socialisters afdelingsmøder efterår og vinter 2016, blev det besluttet, at IS/U skulle tage initiativ til at organisere et stiftende møde til netværket, som kunne arbejde bredt, men konkret med spørgsmålet.

Derfor inviterede vi eksisterende fællesskaber, som f.eks. Nazim Hikmet Kulturforening, politiske partier (EL og Alternativet) og privatpersoner i vores netværk med.

På mødet begyndte vi at forventningsafstemme, at koordinere vores ressourcer og planlægge antiracistisk aktivitet.

Vi arbejder nu for at få så mange som muligt engageret i en markering på FN’s internationale dag mod racisme den 18. marts, og der er stadig rig mulighed for at få indflydelse på, hvordan vi gør det bedst.

I første omgang har vi en taler fra netværket på vognen til Stop Trump-demonstrationen foran den amerikanske ambassade den 20. januar fra kl. 16-17.

Efter demonstrationen har netværket arrangeret antiracistisk debat mellem IS’ Jesper Juul Mikkelsen, folketingskandidat fra Alternativet, Henrik Marstal, og integrationsrådgiver Uzma Ahmed.

Debatarrangementet afholdes i Solidaritetshuset, Griffenfeldsgade 41 på Nørrebro kl. 17.30. Se mere på facebook.com/mangfoldigestemmer.

Flere artikler fra nr. 356

Flere numre fra 2017

Se flere artikler af forfatter:
Sabina Hvass

Siden er vist 764 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside