Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 38 – Marts 1988 – side 11

Flere kugler til kampen

Vi skal samle 15.000 kr. ind til avisen op til 1. maj.

Socialisme er ikke noget, der kommer dumpende ned fra himlen. Erfaringerne i den revolutionære bevægelse er blevet opbygget igennem mange års hårde kampe.

Revolutionære aviser kommer heller ikke dumpende ned fra himlen. Internationale Socialister, som udgiver den avis, du har i hånden, har kun ganske få ressourcer.

Det kræver energi, entusiasme og et politisk perspektiv, der hjælper i dagligdagens kampe, at udgive en avis hver måned. Og det er dette grundlag, der sikrer, at avisen bliver ved med at udkomme hver måned.

Avisen skal også udvides. Vi skal kunne bruge flere af vores ressourcer til at vinde flere til at blive aktive revolutionære. Nyt udstyr giver os denne mulighed.

Men det kræver penge og de er få. Vi har hverken rige onkler eller store reklameindtægter ligesom de borgerlige aviser. Men vi kender mange socialister, som bruger den revolutionære avis i kampen for en bedre verden.

Du kan selvfølgelig ikke stille op med de samme midler som dem de store kapitalistiske bladhuse modtager. Og slet ikke i disse nedskæringstider.

Men vi vil alligevel opfordre vores læsere til at grave dybt i lommen. Der er nogle, der kan give trecifrede beløb og andre det, der svarer til prisen på et par øl. Ethvert beløb bringer os nærmere målet.

Vi skal indsamle 15.000 kr. frem til 1. maj. IS-afdelingerne holder indsamlingsfester og andre arrangementer, så der er mange chancer for at være med.

Indsæt et beløb ind på ISs postgiro konto nr. 6 41 02 43 i dag.

Flere artikler fra nr. 38

Flere numre fra 1988

Siden er vist 1469 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside