Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Revy

Nr. 8 – Oktober 1998 – side 31

IS: Et vigtigt skridt frem

IS tog et vigtigt skridt frem i september måned. 26 nye medlemmer og to nye afdelinger viser, at socialistiske organisationer kan vokse hurtigt i denne tid.

En vigtig del af forklaringen på femgangen i Århus og Odense er naturligvis medlemmernes stædige arbejde på at diskutere med og overbevise folk, som er interesserede i socialistiske ideer.

Men de to nye afdelinger i Holstebro og Svendborg viser, at mulighederne rækker langt videre. Begivenheder som storkonflikten, udsigten til økonomisk krise samt Nyrups brudte valgløfter får mange til at søge efter radikale socialistiske svar. Som et nyt medlem skrev: “Vi kan let blive enige om, at kapitalen krakker. Når tiden kommer, skal vi som revolutionært parti stå og elde masserne. Men samtidig må vi sikre os, at der ikke er en elite, som leder, men at arbejderklassen selv vil fortsætte duviklingen.” Mange mennesker har lignende holdninger, og kommer krisen tættere på, så vil der i mange byer være muligheder for at opbygge solide afdelinger af IS.

Derfor er budskabet til alle IS-afdleinger at fortsætte det stædige arbejde med at diskutere og overbevise.

Flere artikler fra Socialistisk Revy nr. 8

Flere numre fra 1998

Se flere artikler om emnet:
IS/ISU

Siden er vist gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside