Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 116 – Juni 1995 – side 4

Åbent brev til politiet i Esbjerg

Støttekomiteen i Esbjerg

Støttekomiteen i Esbjerg skal hermed kraftigt opfordre Politiet i Esbjerg til at dementere de udtalelser som man fremkom med i radioen den 17. maj.

Fra den tidlige morgen blev et gement trafikuheld af jer, til endnu et forsøg på at kriminalisere de strejkende Ri-Bus chaufførers kamp for menneskelige arbejdsforhold.

Med politiets vanlige selvsikkerhed blev en gruppe på fem-seks hætteklædte mænd offentligt eftersøgt for at have stoppet en bus, og derved bringe passagerernes sikkerhed i fare. Det er kommet til vores kendskab, at selv politiet nu mener, at der var tale om et uheld og at den implicerede personbil intet har at gøre med hverken støttekomiteen eller de fritstillede chauffører.

Vi skal derfor kraftigt opfordre til at politiet med samme ildhu dementerer deres udtalelser, om at uheldet er en optrapning af konflikten. Det er ikke politiets opgave at skabe yderligere spændinger i konflikten – den er spændt nok uden jeres gætterier og spredning af rygter.

Vi mener at denne sag er så alvorlig, at den vil blive overgivet til vores advokat, såfremt politiet ikke dementerer deres udtalelser.

Støttekomiteen i Esbjerg

Se også:
SAA 116: Ri-Bus kan knækkes

Flere artikler fra nr. 116

Flere numre fra 1995

Se flere artikler om emnet:
Ribus-strejken

Se flere artikler af forfatter:
Støttekomiteen i Esbjerg

Siden er vist 1186 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside