Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 171 – 20. november 1997 – side 7

Århus

Succes for Socialistiske Gymnasieelever

I Århus har Socialistisk Gymnasieforum haft overvældende succes, da de indkaldte til en demonstration mod fremmedhad onsdag 12. november. Der kom næsten 1000 mennesker. Det var tre gange så mange, som gruppen havde forventet. (Læs om demonstrationen side otte).

Socialistisk Gymnasieforum er ikke forbeholdt et enkelt gymnasium. Gymnasieelever fra flere af de århusianske gymnasier deltager i arbejdet, og succesen 12. november har fået endnu flere til at blive interesserede.

“Jeg har allerede hørt fra nogen, som siger, at ‘hvis sådan noget kan lade sig gøre, så vil jeg også være aktiv’,” siger Mikkel Klein fra Marselisborg gymnasium.

Det næste møde i Socialistisk Gymnasieforum er tirsdag 25. november klokken 19.30 på Marselisborg gymnasium. Her vil gruppen diskutere Den Spanske Borgerkrig.

“Vi er en gruppe sammensat på tværs af partipolitiske holdninger, og flere af os er samtidig aktive i vores lokale elevråd. Men i Socialistisk Gymnasieforum har vi et klart socialistisk udgangspunkt, og det gør, at vi kan lave noget andet, end elevrådene kan, som skal repræsentere alle elever på gymnasiet. Vi er ikke konkurrenter til elevråd og DGS (Danske Gymnasieelevers Sammenslutning), men et supplement,” siger Mikkel Klein.

Socialistisk Gymnasieforum kan kontaktes hos Mikkel Klein, tlf. 86 20 26 97.

Se også:
SAA 171: Dansk Folkeparti fejet af banen

Flere artikler fra nr. 171

Flere numre fra 1997

Se flere artikler om emnet:
Gymnasielever

Siden er vist 1515 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside