Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 181 – Marts 2000 – side 2

Indenfor systemet

Hvorfor er det farligt at spise?

Paul Langhoff

Det spørgsmål bliver mere og mere aktuelt i takt med at fødevarerne produceres på en uhensigtsmæssig måde.

Seneste skud på stammen over dødelige bivirkninger ved at indtage mad, er kogalskaben.

En mærkelig folkelig betegnelse for noget, der reelt er menneskeskabt. For koen spiser, hvad der bliver serveret.

Det samme gør vi forbrugere også.

Det startede lige så stille med salmonella i vores kultursikrede lørdagskylling, så kom camphylobacter, listeria i mælken, pesticider i drikkevandet og phthalater i børnesutter og emballager.

Disse bakterier, virusser, prioner, pesticider, fungicider og mærkelige mutanter er ikke uundgåelige.

For bare et år siden var mere end 95% af kyllingerne inficerede med salmonella, nu er den nede på under 5%. Men det har sin merpris på fem kroner per kilo.

Det skal ikke være sådan!!

Se også:
SAA 181: De syge fødevarer

Flere artikler fra nr. 181

Flere numre fra 2000

Se flere artikler af forfatter:
Paul Langhoff

Siden er vist 1859 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside