Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 202 – Marts 2002 – side 12

Bliv aktiv i kampen mod Israels terror

Når nu Per Stig Møller og den danske regering ikke vil gøre noget, så er der sat gang i aktiviteter som alle kan deltage i. Lørdag den 13. april starter en Boykot Israel kampagne, i protest mod Israel besættelse af de besatte område og deres krig dér, og med krav om, at de straks rømmer områderne.

Boykot-kampagnen opfordrer til at boykotte israelske varer, droppe rejserne til Israel og i øvrigt boykotte alt, der har med Israel at gøre. Der bliver f.eks. en demonstration i København i forbindelse med det danske landsholds venskabskamp (!) mod Israel den 17. april. Det er vigtigt, at det bliver en stor markering.

Der er boykot-kampagner i gang i flere andre europæiske lande, f.eks. i England, hvor den er forholdsvis stor – og selvom det kan være enormt svært at ramme Israel økonomisk, fordi USA bare hælder flere dollars i deres kasse, så kan boykot-kampagner få en stor politisk betydning.

Er vi mange til demonstrationerne, og mange som lader Carmel-grøntsagerne ligge, ja, så kan det skabe så meget diskussion og pres nedefra, at den danske regering bliver nødt til at revidere sin politik.

Desuden vil boykot-kampagnen uvægerligt føre til diskussioner om USA’s politik i Mellemøsten, støtten til Israel og ligegyldigheden overfor palæstinenserne. Og kampagnen vil også være et afsæt for en ny og stærk “NEJ TIL USAs KRIGE I MELLEMØSTEN”-bevægelse, når USA starter krigen mod Irak.

Der er aktivistmøde i boykot-kampagnen i København tirsdagene den 2. og 9. april i Solidaritetsbutikken i Griffenfeldtsgade 41, Nørrebro.

For information om demonstrationen i forbindelse med fodboldkampen, ring til ISU kontor 86 19 30 24.

Se også:
SAA 202: Stop Israels krig og terror
SAA 202: Århus, Odense: Demonstrationer mod Israels vold

Flere artikler fra nr. 202

Flere numre fra 2002

Siden er vist 2260 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside