Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 254 – 6. april 2006 – side 14

Per Clausen, Enhedslisten

Intet tørklædeforbud i TV

SAA artikel 25431

- Det virker besynderligt, at en forening, der kalder sig Kvinder for Frihed, vil indføre tørklædeforbud på TV. Et sådant forbud står jo netop i modsætning til frihed. I umiddelbar forlængelse af dette krav, vil det være at kræve et egentligt påklædningsregulativ indført i Danmark, udtaler Per Clausen, medieordfører for Enhedslisten.

- Det er uhyre positivt, at DR har taget initiativ til en række debatprogrammer med Asmaa Abdol-Hamid og Adam Holm. Dette initiativ kan medvirke til at skabe mere dialog og viden om forskellige kulturer i Danmark og giver også troende muslimer mulighed for at identificere sig med en demokratisk muslim. Dermed repræsenterer Asaam Abdol-Hamid et nødvendigt supplement til den af Naser Khader styrede organisation “Demokratiske Muslimer, fortsætter Per Clausen.

- Vreden mod Asmaa Abdol-Hamid skyldes formodentlig, at hun forsøger at kombinere det at være troende muslim med at være tilhænger af demokrati, ligestilling mellem kønnene og socialisme. Hermed nedbrydes de fjendebilleder, som højrekræfterne i dansk politik forsøger at opbyge og det bryder “Kvinder for frihed“ sig tydeligvis ikke om, slutter Per Clausen.

Flere artikler fra nr. 254

Flere numre fra 2006

Se flere artikler om emnet:
Muslim-hetz

Siden er vist 2846 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside