Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 335 – 16. januar 2014 – side 15

Modstand på Bornholm

Mikkel Severin Eik Nielsen + Sigurd Sejer Skov

Den 19. december blev der holdt en landsdækkende demonstration imod den nye kontanthjælpsreform. Demonstrationen var uden partifarve, hvilket medvirkede til, at de ca. 100 deltagende på Bornholm kom fra vidt forskellige dele af det politiske spektrum.

Begivenheden på Bornholm blev primært organiseret af IS og Bornholms lokale Enhedsliste-afdeling, alt sammen med Jesper Ipsen fra IS i front. IS stod blandt andet for organisering og uddeling af flyers. Blandt andre Enhedslistens Morten Riis holdt tale foran borgercenteret, alt imens ca. 100 mennesker med fakler stod og lyttede i skumringen.

Kontanthjælpsreformen vil ramme os

Det er vores rolle, at bære fanerne og netop derfor bliver næste omgang med partifarve! Folk skal ikke længere være det mindste i tvivl om, hvem der slås for deres sag.

IS Bornholm er allerede nu i gang med, at planlægge den næste demonstration, som formentlig vil blive holdt i fællesskab med andre demonstrationer i landet. Også i denne omgang bliver det i fællesskab med Enhedslisten, som IS Bornholm planlægger at samarbejde tæt med i den kommende tid.

Dog bibeholdes der stadig klart fokus på IS som et parti i sig selv med mere eller mindre fastlagte møder, helst to til tre om måneden, avissalg når lejligheden byder sig, og en generel samfundsoplysning til de lokale beboere, for at tiltrække medlemmer til IS.

IS Bornholm regner kun med en stigende aktivitet og flere events i det kommende år. Vær beredte, oprør fra neden, oprør for retfærdighed!

Se også:
SAA 335: Landsmøde i Internationale Socialister/ISU
SAA 335: Stærkere IS/U Odense

Flere artikler fra nr. 335

Flere numre fra 2014

Se flere artikler af forfatter:
Mikkel Severin Eik Nielsen
Sigurd Sejer Skov

Siden er vist 2034 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside