Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 358 – 17. marts 2017 – side 6

Interview, Århus

Der er alt for meget at kæmpe for

Konni Nørlem

Socialistisk Arbejderavis har spurgt Elsebeth Frederiksen, som er aktiv i opbygningen af 18. marts-demonstrationen i Aarhus, om hvilke tanker, hun gør sig om den antiracistiske kamp efter 18. marts.

Os, der deltager i demoen, har et fælles mål. At kæmpe mod racismen. Altid godt at mødes om et fælles mål, men vi ved jo alle, at det ikke har en reel betydning for folkestemningen.

For tonen i debatten er så grim lige nu, at én demo med nogle taler ikke kan gøre noget. Det er måske et skridt i den rigtige retning, men der skal meget mere til.

En hård kamp, som varer længe

Vi som land og danskere er bedre end det. Vi skal mobilisere os. Tale om det, debattere, skrive læserbreve, føre dialog. Vi skal vise, at danskerne er bedre end den grimme debat om muslimer, som føres lige nu. Vi skal ikke tie det til døde, men diskutere, når vi kan.

Det er en hård kamp, den er lige begyndt og den varer længe, men det er netop nu, vi ikke skal give up. De negative kræfter skal absolut ikke vinde. Derfor skal vi stå sammen. Nu, i morgen og så længe kampen varer.

Flere artikler fra nr. 358

Flere numre fra 2017

Se flere artikler af forfatter:
Konni Nørlem

Siden er vist 956 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside